Kyydissämme  kelpaa matkustaa

Tilausajo ja taksi Sasta­malasta

Pirkan­maan alueelle ja muualle Suomeen tarpeen mukaan

Tilaa taksi tai tilausajo ryhmällesi Liikenne Tyyskältä! Teemme kuljetuksia Sastamalan, Mouhijärven ja muun Pirkan­maan alueella, myös muualle Suomeen riippuen siitä, mihin sinä ja ryhmäsi haluatte matkustaa. Meiltä onnistuvat bussi­kuljetukset toiveidenne mukaan niin päivän kuin useammankin kestävälle reissuille. Järjestämme myös valmiita päivämatkoja, joihin voit ilmoittautua mukaan – katso Ajankohtaista-osiosta lisää.

Taksi

Taksi

Meiltä onnistuvat tavalliset taksikyyti, tilataksi­kuljetukset 1+8 henkilölle ja invataksi­kuljetukset (myös pyörätuoli­kuljetukset). Taksi­kuljetukset keskittyvät Sasta­malan ja Mouhijärven alueille. Tutustu kalustoomme.

Soita taksi numerosta 0400 235 100 tai 0400 235 221.

Tilausajo

Tilausajo

Tilaus­ajoihin on 11-, 12-, 19- ja 50-paikkaisia linja-autoja. Tilausajot keskittyvät myös Pirkan­maalle, mutta toki muuallekin Suomeen retken luonteen mukaan. Tutustu kalustoomme.

Tiedustele tilausajoa numerosta 040 073 1153.
Valmiisiin ryhmä­matkoihin voit ilmoittautua soittamalla 040 073 1153.

Tilaus bussi

Taksi tai tilausajo, aina yhtä miellyttävää matkustamista

Meillä on laadukkaat autot ja hyvä palvelu. Taksilla ja bussilla matka taittuu mukavissa merkeissä silloin kuin pitääkin, sinne kuin pitääkin. Ota yhteyttä ja tilaa haluamasi kuljetus!